viernes, 28 de noviembre de 2014

Jalis de la Serna i Alejandra Andrade presenten el nou programa de LaSexta: "En tierra hostil"

Durant la conferència "El viaje que busca historias: De 'Encarcelados a 'En tierra hostil'",  Jalis de la Serna i Alejandra Andrade han avançat imatges del proper programa que estan preparant i que aviat emetrà Atresmedia. “En tierra hostil” és un programa conformat per 10 reportatges enregistrats a deu països que es troben en un moment conflictiu. A partir del testimoni de persones espanyoles que viuen en aquests països, Andrade i de la Serna ens aproparan a cruels realitats. 

Els reporters han explicat la poca similitud entre els diferents capítols de “En tierra hostil”. Les històries són diferents, i també el “road movie”. “No té res a veure el que passa a Mèxic, amb el que veiem a Ucarïna”, ha afirmat de la Serna. 

Alejandra Andrade ha assegurat que la manera com s’ha gravat aquest programa és diferent a Callejeros o Encarcelados. El procés per aconseguir les entrevistes i el contingut informatiu també ha estat filmat per les càmeres i d’aquesta manera “l’espectador també veu la feina que hi ha darrere”, ha dit Andrade. 


Más vídeos en Antena3